Eşimden ne istiyorsunuz?

Eşimden ne istiyorsunuz? Eşimden ne istiyorsunuz?
A- A+

Öğretmen olan eşi Meral Özcan’ın 3 sosyal medya paylaşımı nedeniyle Müfettişler tarafından kınama cezası verilerek kendisine gözdağı verilmek istenildiğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Beni sindirmek adına eşimle niye uğraşıyorsunuz? Bakın bunu kim yapıyorsa yapmasın; sertleşirim, çok sertleşirim. Eşimle uğraşmaya devam ederlerse iş farklı noktalara gider. Gelsinler aslan gibi benimle uğraşsınlar” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Eylül ayı Meclis toplantısında çok ciddi bir iddiayı gündeme getirdi. Kendisini sindirmek için devlet memuru olan eşi ile uğraşıldığını iddia eden Başkan Özcan, Müfettişler tarafından eşinin sosyal medya paylaşımları bahane edilerek kınama cezası verildiğini söyledi.

Öğretmen olan eşi Meral Özcan’a müfettişler tarafından kınama cezası verilmesine tepki gösteren Başkan Özcan; “Benim eşim öğretmen. Benim eşime müfettiş gönderiyorlar. İki tane uyduruk paylaşım yüzünden kınama cezası veriyorlar, gözdağı veriyorlar. Kardeşim benim eşimle niye uğraşıyorsunuz? Kim uğraşıyor? Ayrıca Bolu’ya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte eşi ve kendisinin bulunduğu fotoğrafın da soruşturma konusu yapmışlar. Sayın Kılıçdaroğlu, Benim Genel Başkanım ve eşiyle birlikte Bolu’ya gelmişler. Elbette bizde eşli olarak karşılayacağız. Bizim örfümüz ve âdetimiz bunu gerektirir. Sayın Binali Yıldırım’ın eşi de öğretmendi. Mitinglere birlikte el ele çıkarlardı. Kimse yadırgamadı. İki uyduruk tweet yüzünden beni sindirmek adına eşimle niye uğraşıyorsunuz? Bakın bunu kim yapıyorsa yapmasın; sertleşirim, çok sertleşirim. Kimse benimle uğraşacağım diye eşimle uğraşmaya kalkmasın. Bu hadsizliği kimse yapmasın ve bunun arkasında da kimse durmasın. Ayıptır. Benimle derdi olan Benimle çözsün. Bu paylaşımlardan dolayı bir insana kınama cezası verilebilir mi? Buradan uyarıyorum. Eşimle uğraşmaya devam ederlerse, iş farklı noktalara gider. Gelsinler aslan gibi benimle uğraşsınlar. Bizim kitabımızda eş üzerinden siyaset yazmaz ama birilerinin kitabında yazıyor galiba. Ama şunu bilsinler; ne Beni, ne Eşimi sindiremezler”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler